Допоможіть знайти: У Києві зник ветеран АТО, якого нещодавно звільнили з полону (фото)

​Останній раз військовослужбовця бачили в госпіталі

Зниклий ветеран АТО. Фото:facebook

У Києві зник ветеран АТО Роман Савков, якого 24 січня 2018 року звільнили з полону бойовиків на Донбасі. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

Варто зазначити, що у Романа цукровий діабет. "Увага, розшук! Пропав безвісти ветеран АТО! Просимо максимальної допомоги в розшуку! Прохання до всіх, хто може надати інформацію про місце знаходження і долю Савкова Романа 1989 р.н., який є пацієнтом центрального військового госпіталю, дзвонити черговому ВСП ЗСУ ( 044) 456-41-28 або 102", - повідомили в мережі.

Останній раз Романа бачили близько 18.00 в госпіталі під час процедур. "Відомо, що пізніше він був у Борисполі, звідки поїхав назад до військового госпіталю на Печерськ орієнтовно о 21:30 на таксі сірого кольору", - додали в публікації. Однак в госпіталь ветеран АТО так і не повернувся.

"Близько 3:00 ночі схожого чоловіка бачили у Вінницькій області, в районі Шаргорода", - відзначили в спільноті.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...