Допоможіть знайти: У Києві зник ветеран АТО, якого нещодавно звільнили з полону (фото)

​Останній раз військовослужбовця бачили в госпіталі

Зниклий ветеран АТО. Фото:facebook

У Києві зник ветеран АТО Роман Савков, якого 24 січня 2018 року звільнили з полону бойовиків на Донбасі. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

Варто зазначити, що у Романа цукровий діабет. "Увага, розшук! Пропав безвісти ветеран АТО! Просимо максимальної допомоги в розшуку! Прохання до всіх, хто може надати інформацію про місце знаходження і долю Савкова Романа 1989 р.н., який є пацієнтом центрального військового госпіталю, дзвонити черговому ВСП ЗСУ ( 044) 456-41-28 або 102", - повідомили в мережі.

Останній раз Романа бачили близько 18.00 в госпіталі під час процедур. "Відомо, що пізніше він був у Борисполі, звідки поїхав назад до військового госпіталю на Печерськ орієнтовно о 21:30 на таксі сірого кольору", - додали в публікації. Однак в госпіталь ветеран АТО так і не повернувся.

"Близько 3:00 ночі схожого чоловіка бачили у Вінницькій області, в районі Шаргорода", - відзначили в спільноті.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...