У Естонії вимагають заборонити російські телеканали

Естонські націоналісти застерігають: російські телеканали закликають до насильства, розпалюють міжнаціональну ворожнечу і намагаються дестабілізувати ситуацію по всій Європі.

В Естонії вимагають заборонити російські телеканали. Фото: 5 канал.

Націоналістична партія Естонії пропонує заборонити мовлення пропагандистських телеканалів Російської Федерації на території всієї країни, пишуть Патріоти України з посиланням на УНІАН.

«Росія розпочала відкриту інформаційну війну проти Естонії, Європейського Союзу та НАТО. Телеканали східного сусіда закликають до насильства, розпалюють міжнаціональну ворожнечу і намагаються дестабілізувати ситуацію по всій Європі. Щоб не ставити під загрозу свою державну безпеку, необхідно закрити доступ до цих телеканалів», - підкреслив глава об'єднання Тармо Круузімяе.

Вирішили пожартувати й назвалися ДРГ: На Бєлгородщині окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали з перевіркою

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:22

У Бєлгородській області окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали до них з перевіркою. Причиною стало те, що останні вирішили пожартувати й назвалися "ДРГ ЗСУ". Про це повідомляє Telegram-канал "Досье шпиона". "ДРГ зайшла в Бєлгородську область. Два ...

СБУ на Київщині затримала "блогерів", які знімали стріми про ЗСУ (фото)

п’ятниця, 10 травень 2024, 13:53

Служба безпеки викрила на Київщині ще п’ятьох блогерів, які здійснювали інформаційно-підривну діяльність на користь РФ, зокрема працювали на зрив мобілізації в Україні, передають Патріоти України. Як повідомляє пресслужба відомства, вони знімали провок...