В Японії пообіцяли дати Путіну яду (фото)

Російського президента під час його візиту до Японії планують пригостити стравою зі смертельно небезпечної риби фугу, яка в країні вважається делікатесом.

Прем'єр-міністр Японії Шинзо Абе і президент Росії Володимир Путін. Фото: РИА Новости.

Російського президента Володимира Путіна в Японії, де він перебуває з візитом планують годувати делікатесом з риби фугу, яка у світі вважається смертельно небезпечною. Про це в Twitter повідомив російський журналіст Дмитро Смірнов, передають Патріоти України.

"У меню приготованої японцями для Путіна і Абе неформальної вечері значаться мармурова яловичина і риба фугу", - повідомив він.

Зазначимо, президент РФ перебуває в Японії з візитом. Там він зустрівся з прем'єр-міністром країни Сіндзо Абе.

"На наступний день в Токіо російсько-японські переговори продовжаться в розширеному форматі – за участю представників міністерств, відомств і ділових кіл", - йдеться в повідомленні.

Риба фугу.

Як відомо, страва фугу, яке готується з декількох видів отруйних риб сімейства іглобрюхих, до складу яких входить тетродоксін. Риба містить його смертельну дозу, яка зменшується у процесі приготування. В японській кухні ця страва вважається делікатесом.

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...