В Європарламенті перервали засідання по безвізу для України через пожежу

Повідомлення було хибним і за 20 хвилин засідання відновилося, однак через неочікувану перерву розгляд українського питання був відкладений.

Європарламент намагалися "підпалити" через Україну. фото: 112 Україна.

Засідання Європейського парламенту в Страсбурзі було перервано через повідомлення про пожежу в будівлі. Депутатів та співробітників ЄП на деяких час попросили вийти з зали. Про це повідомляє кореспондент Європейської правди, передають Патріоти України.

Перерва почалася приблизно о 19.05 за київським часом. В ЄП в цей час відбувався розгляд питання, що передує українському. Головуючий оголосив, що спрацювала пожежна сигналізація.

Виходячи з подальшого розвитку подій, повідомлення було хибним. За 20 хвилин засідання відновилося, однак через неочікувану перерву розгляд українського питання був відкладений.

Очікується, що обговорення українського безвізу розпочнеться близько восьмої за київським часом. Голосування заплановане на четвер, 6 квітня.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...