В їхній Держдумі і Булгаков перехрестився б: Росіянка хотіла висунути у депутати свого кота Бегемота

У виборчій комісії округу №107 жінці відмивили, оскільки не змогли встановити громадянство кандидата в депутати і його вік.

В Росії відмовилися реєструвати кандидатом в депутати кота. Фото: youtube.com.

Мешканка Костроми звернулася до виборчої комісії регіону з проханням зареєструвати її кота Бегемота в якості кандидата в депутати Держдуми. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Представник комісії уточнив, що жінка запропонувала висунути кота як кандидата по одномандатному виборчому округу №107.

"Але у нас в федеральному законі, що регламентує проведення цих виборів, чітко прописано, що висуватися в якості кандидата може громадянин Російської Федерації, який досяг на день голосування 21 року", - сказав він.

Жінці було відмовлено, "і вона пішла разом з котом".

Захід все проспав: Росія створила в Європі мережу підготовлених бойовиків і шпигунів, - Коваленко

вівторок, 7 травень 2024, 6:56

Захід "проспав" формування у себе розгалуженої мережі російських шпигунів, агентів впливу і цілих команд підготовлених бойовиків. Коментуючи публікацію The Financial Times про підготовку диверсій у Європі, український воєнний аналітик Олександр Ковален...

Таки приречений? У Чечні готуються відкачувати хворого Кадирова - закуплено обладнання для реанімації

вівторок, 7 травень 2024, 6:44

Стан глави Чечні Рамзана Кадирова настільки складний, що у Грозному спеціально для нього збудовано кабінет реанімації. Туди було закуплено дуже дороге обладнання. Про це повідомив російський Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ", який попередньо пов'язаний з росій...