У його сортирі можуть виспатися шестеро: "Замкніться в туалеті на кілька діб і все відчуєте", - екс-нардеп Єфремов поскаржився на умови в СІЗО (відео)

ЯК відомо, Єфремову інкримінують посягання на територіальну цілісність України, участь у створенні терористичної організації "ЛНР", державну зраду та організацію захоплення держбудівель у Луганську.

Олександр Єфремов у СІЗО. Фото:http://www.5.ua/

Екс-нардеп і голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов розповів про психологічно не комфортні умови в Старобільському СІЗО. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 канал.

Єфремов запропонував журналістам замкнутися в туалеті на кілька діб, щоб відчути умови утримання в невеликих камерах.

"А ви самі можете перевірити для себе. Ви замкніться в туалеті на кілька діб і відчуєте, як будете почуватися. Ось такі відчуття в цій камері. Ви бачите, вона "велика", як описують, що це апартаменти і так далі", - сказав Єфремов.

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...

Не треба їх переоцінювати? Ізраїльський військовий експерт пояснив, чого очікувати Україні від безпекових угод

субота, 4 травень 2024, 8:42

Безпекові угоди з країнами-партнерами, над якими наразі працює Україна, не варто переоцінювати. Вони здатні дати нашій державі воєнно-стратегічний і моральний запас міцності, однак це не комерційні контракти, за порушення яких введуть санкції для поруш...