Кому в'язниця - санаторій: Як виглядає головний екс-регіонал Єфремов після 16 місяців в СІЗО (фотофакти)

На думку одного з блогерів, екс-регіонал провів півтора року за ґратами, але так і не зміг зробити принаймні припущення щодо своєї ймовірної провини.

Олександр Єфремов. Фото:ukranews.com

У мережі з'явилися фотографії колишнього народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова, який вже 16 місяців перебуває в СІЗО. Фото опублікував відомий український блогер Сергій Іванову своєму Facebook, передають Патріоти України.

Слід відзначити, що арешт екс-регіонала продовжили до середини січня.

"... але головний висновок, який я зробив сьогодні під час судового засідання у справі Єфремова, полягає в наступному: він нічого не зрозумів. Він дійсно не розуміє, за що сидить. Півтора року за ґратами, а він так і не зміг зробити принаймні припущення щодо своєї ймовірної провини.

Він дивиться на суд ошалілими очима - «ви на кого замахнулися, раби» - червоніє від люті, коли чує щось неприємне про себе, він просто не в змозі перетравити той факт, що існують люди, для яких його велич, правота та богообраність, у які він свято вірить, - аж ніяк не очевидні речі.

Не варто захоплюватись його поведінкою і засівати треди коментарями про «мужність». Порівняно з ким він «мужній» - з Насіровим? Даруйте, але на тлі Насірова навіть вафлі «Артек» - взірець непохитності.

Не треба цього пафосу про ворогів, які заслуговують на повагу. Ні на що цей конкретний ворог не заслуговує. Навіть на співчуття - адже його зіркова хвороба коштувала нам надто дорого.

Найпаскудніше в цій ситуації те, що таких «єфремових» в Україні дуже багато. Непокараних винуватців масакри в центрі Києва і на Сході. Але за ґратами - він один. І до тих пір, поки так буде, нічого в нас не вийде.

Не можна пірнути в нове життя, не закривши старі гештальти. Небо не дозволить." - написав блогер.

Як відомо, Генпрокуратура затримала Єфремова 30 липня 2016 року в аеропорту "Бориспіль" - його підозрюють у посяганні на територіальну цілісність України. ГПУ затримувала його і роком раніше.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...