Обізвали фашистом: В окупованому Луганську підлітка відправили до в'язниці за проукраїнські дописи в соцмережі

За сформованою в так званій "ЛНР" "традицією" ім'я та прізвище чергової жертви судового свавілля окупантів не розголошується.

Ілюстрація:24 канал

Студента коледжу судив "Військовий суд республіки" і засудив до 5,5 років позбавлення волі. Ім'я підлітка терористи приховують. В окупованому Луганську до 5,5 років засудили підлітка - учня 2 курсу Луганської академії культури і мистецтв імені Матусовського. Про це повідомляють Патріоти України.

При цьому, за сформованою в "ЛНР" "традицією" ім'я та прізвище чергової жертви судового свавілля окупантів не розголошується. Новина про вирок хлопчині, якому навряд чи виповнилося 18 років, була опублікована ЗМІ, підконтрольним сепаратистам.

При цьому, вони старанно уникали теми про те, що саме публікував підліток на своїй сторінці у соцмережі ВК, щоб навіть словом не обмовиться про "українську складову" контенту, які довели хлопця до серйозного тюремного терміну. Йому інкримінують "пропаганду расизму і фашизму".

"Студент коледжу розміщував на своїй сторінці в соціальній мережі "ВКонтакте" зображення, що закликають до расизму і фашизму, проводив вербування в український націоналістичний полк "Азов", який на території ЛНР визнаний терористичною організацією", - йдеться в повідомленні підконтрольного терористам інформаційного порталу ЛИЦ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...