В Ізраїлі все знають: "Росія в Сирії прострелила собі обидві ноги", - рабин Шмулевич

Кремль в люті за збитий ІЛ-20 викрив себе імпульсивним рішенням ,чим завдав своїй «гібридній» політиці більшого удару, ніж втрата військово-транспортного літака

Россия в Сирии прострелила себе обе ноги

«За повідомленнями арабських ЗМІ російська (!) військова поліція - саме російська, ще раз! - заарештувала командувача ВПС Сирії в рамках розслідування загибелі російського літака. Генерал доставлений в російську в'язницю на базі Хмейнім», - цитують Патріоти України популярного політолога і релігійного діяча Авраама Шмулевича і продовжують:

«Думаю, всі зацікавлені сторони з великим інтересом сприйняли це повідомлення. І буде воно мати далекосяжні наслідки. Доля сирійського генерала навряд чи когось сильно засмучує.

Але виходить, що саме Росія - повний господар в Сирії. Асад і його генерали - просто ширма. якщо російська поліція арештовує їх як хоче.

І значить - не сирійські генерали, а саме Росія несе відповідальність за все, що робить сирійська армія. У тому числі - за всі випадки застосування хімзброї.

І якщо сирійські ВПС знову застосують хімічну зброю - то відповідальна за це буде саме Росія. Самі розписалися в отриманні».

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...