В Ізраїлі загинув українець

Робітник з України - один з двох загиблих під час інциденту на будівництві паркінгу в Ізраїлі.

Під завалами можуть знаходитися люди. Фото: EPA.

28-річний громадянин України загинув під час обвалу будинку в Тель-Авіві, повідомляють Патріоти України з посиланням видання Times of Israel.

Виявлено тіло ще одного загиблого, його поки ще не ідентифіковано.

Газета Haaretz пише, що рятувально-пошукові роботи тривали всю ніч. З-під завалів вдалося витягти двох будівельників, які числилися зниклими безвісти. Вони доставлені в лікарню.

З ще двома чоловіками, заваленими піском і будматеріалами, вдалося встановити голосовий контакт, але потім він був втрачений.

Доля ще одного робочого невідома.

Поліцейські допитали керівників компанії-підрядника. З'ясувалося, що кілька місяців тому на цій самій будові стався нещасний випадок, в результаті якого травми отримали двоє людей.

Чотириповерхова будівля в Тель-Авіві завалилася вдень 5 вересня під час робіт з будівництва паркінгу. Причиною називають падіння крана на дах будівлі.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...