В кращих традиціях: Під час обшуку ФСБ-шники зжерли всі шоколадки, що призначалися для дітей Донбасу

Російські силовики провели обшуки в пітерському музеї "Новоросії" в зв'язку з вибухами, до яких можуть бути причетні "музейні працівники".

Російські силовики обділили дітей Донбасу. Фото: ukranews.com.

Під час обшуку в пітерському музеї "Новоросії" ФСБшники з'їли шоколад, що призначався для дітей Горлівки. Про це журналіст Олександр Білінський написав на своїй сторінці в Фейсбуці, повідомляють Патріоти України.

"Не знал, но, оказывается, в Питере создали такой себе музей Новороссии, где собрали весь хлам из разграбленного Донбасса: портреты Сталина и Козицына, литература православная, шевроны сепарских батальонов и даже выставили два чучела-манекена.

Вчера там ФСБ провела ряд обысков в рамках расследования взрывов на улице Кантемировской в октябре прошлого года, когда женщине оторвало ногу. Но сама взрывчатка была заложена недалеко от поста ГИББД и ФСБшники подозревают, что пенсионерка стала случайной жертвой. А подозревают во всем - правильно, угадали – уголовников и бродяг из Донбасса, ошивающихся в этом самом музее.

Силовики действовали в исконно русских традициях: болгаркой срезали дверь, изъяли все что можно, попутно растащив по карманам все, что привлекло внимание.

Но – самое главное – директор музея пишет, что ФСБшники съели (если точнее, языком оригинала – сожрали) шоколад, предназначавшийся для голодающих детей Горловки.

Одним словом, нелюди. Как теперь дети без российского шоколада".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...