В кращих традиціях московського ГПУ: "Дістали ніж і підносили до ока", - викрадені Генпрокуратурою співробітники НАБУ розповіли, як з ними поводились (відео)

Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальне провадження за фактом викрадення своїх співробітників працівниками Генеральної прокуратури України 12 серпня.

Прокурори незаконно утримували двох представників НАБУ. Фото: rian.com.ua.

12 серпня працівники департаменту ГПУ з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури незаконно затримали і протягом 11 годин протиправно утримували двох працівників оперативно-технічного підрозділу НАБУ. Про це повідомляє прес-служба НАБУ, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

Прес-служба НАБУ публікує свідчення затриманих співробітників.

За словами спікерів, співробітники ГПУ практично відразу дізналися, що затримали співробітників НАБУ, однак поводилися з ними, як зі злочинцями.

Нагадаємо, раніше начальник департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури Володимир Гуцуляк заявив про побиття спецназом НАБУ 3 співробітників прокуратури 12 серпня. У той день Генеральна прокуратура виявила стаціонарний пост спостереження за своїми співробітниками за адресою вул. Симона Петлюри, 7/9 у Києві.


Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) відкрило кримінальне провадження за фактом викрадення своїх співробітників працівниками Генеральної прокуратури України (ГПУ) 12 серпня.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...