В Кропивницькому затримано групу озброєних жителів Київської області

Поліція перевіряє причетність затриманих 13 осіб до скоєння кримінальних правопорушень.​

У Кропивницькому затримано 13 збройних жителів Київщини. Фото: interfax.com.ua.У Кропивницькому співробітники поліції затримали 13 жителів Київської області, в автомобілях яких була зброя. Про це повідомляє прес-служба поліції Кіровоградської області, передають Патріоти України.

"За попередньою інформацією, усі тринадцять осіб віком від 23 до 38 років, жителі Київської області. Під час огляду багажних відділень автомобілів були виявлені 7 предметів, зовні схожих на гладкоствольну рушницю, нарізну зброю і засіб для відстрілу гумовими кулями, а також близько 200 патронів до них", - йдеться в повідомленні поліції.

В облполіції зазначають, що наразі затриманих доправлено до Кропивницького відділу поліції, де вони дають свідчення, куди саме їхали із зброєю. Також перевіряється їхня причетність до скоєння кримінальних правопорушень.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...