​В Криму підходящої жертви не знайшли: Спецслужби РФ Панова викрали і переправили на окупований півострів, щоб обґрунтувати масштабну провокацію проти України – брат «терориста»

Вірні своїй чесноті, чим нахабніше брехня – тим краще, росіяни діяли «топорно», не заморочуючись над деталями.

Відповідну заяву зробив родич Євгена Панова Ігор Котелянець, зазначають Патріоти України.

«Боюся, що Євгена викрали та відвезли до Криму не просто для того, щоб видати як організатора якоїсь неймовірної змови. Таким чином, Кремль може обґрунтувати свій повномасштабний наступ на Україну. Інсценування ж містить безліч нестиковок в сюжетах, які транслюють російські канали. Кажуть, що зловили 15 чоловік, а показують лише його одного. Всю зброю знімають в одному місці, а він сам перебуває в іншому»,– розповів він.

Разом із цим Котелянець акцентував увагу на тому, що речі, які приписують його брату взагалі йому не належить: він має рюкзак, з яким перебував у АТО, але він залишився вдома.

«А це означає, що Євген не планував довгих поїздок, він поїхав з маленькою дорожньою сумкою. Камуфляж і берци його теж вдома. Він поїхав в спортивних штанях і футболці, яку одягав на природу – дивно, що за диверсійна група в треніках»,– обурився брат волонтера.

Ігор додав, що Євген збирався відвідати Запорізький військовий госпіталь, адже там він проходив планову реабілітацію після участі в АТО. Але поїздку довелось скасувати і він поїхав до своїх друзів на дачу.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...