В Кривому Розі мати 4-х дітей організувала постачання метадону по всій Україні (фото, відео)

32-річна наркобаронша свою провину не визнала та відмовляється співпрацювати зі слідством, однак у правоохоронців є достатньо доказів, що підтверджують її участь у наркотрафіку.

Багатодітна мати з Кривого Рогу організувала постачання метадону по всій Україні. Фото: Нацполіція.

У Кривому Розі затримали матір чотирьох дітей, яка організувала постачання метадону по всій території України. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Донецької області, передають Патріоти України.

Правоохоронці вилучили одну з партій наркотиків в Бахмуті, ще одну - на блокпосту Мангуша.

"Зловмисниця діяла дуже обережно і ретельно маскувала діяльність", - сказано в повідомленні. Ніхто із замовників не знав, як виглядає постачальник, всі угоди укладалися тільки по телефону за умови великого замовлення.

Жінка працювала за допомогою "закладок". Разом з 4 дітьми вона жила на зйомних квартирах, які змінювала раз в декілька тижнів, те ж саме стосувалося і мобільних телефонів.

Її затримали в Одесі після чергової метадонової "закладки". Правоохоронці вилучили 13 мобільних телефонів, 26 сім-карт різних операторів і 4 банківських карти.

Раніше не судима наркобаронша провину не визнає і не співпрацює зі слідством.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...