В Києві російський Сбербанк облили "кров'ю" і закували в ланцюги (фото)

Активісти "Національного корпусу" обклеїли фасад російського банку листівками із закликом про закриття установи: "Увага! Це банк країни-агресора. Він буде закритий. Терміново забирайте свої гроші"

Активісти провели протестну акцію біля російського Сбербанку. Фото: Укрінформ.

Представники "Національного корпусу" закрили центральний офіс "Ощадбанку Росії" в Києві, поставивши перед входом в будівлю справжні протитанкові їжаки і приваривши залізний ланцюг. Близько 100 активістів обклеїли фасад російського банку листівками, на яких міститься заклик про закриття банківської установи: "Увага! Це банк країни-агресора. Він буде закритий. Терміново забирайте свої гроші", повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Перед початком акції співробітники банку закрили вхід і опустили ролети. Перед входом залишилися вартувати два охоронці, які не перешкоджали діям активістів.

Під гасла "Смерть російським окупантам" і "Слава нації - смерть ворогам!" молоді люди облили червоною фарбою сходи біля входу до офісу банку.

Крім того, активісти поставили перед входом в будівлю справжні протитанкові їжаки, а також приварили кріплення до колон будівлі і повісили залізний ланцюг, символізуючи тим самим закриття банку.

Після нетривалого мітингу, активісти пішли закривати центральні офіси інших "дочок" російських банків.

"Відчай державної машини й пропаганди": У МЗС України росіянам пояснили, у чому різниця між ордером на арешт Путіна і "розшуком" Зеленського

субота, 4 травень 2024, 19:43

Оголошення президента України Володимира Зеленського в розшук міністерством внутрішніх справ РФ є "нікчемним". Про це йдеться у заяві Міністерства закордонних справ України, яку 4 березня поширила пресслужба відомства, передають Патріоти України. "Росі...

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...