У Москві затримали всіх співробітників офісу Навального "через неузгоджену трансляцію мітингів"

Про необхідність узгодження веб-трансляцій з масових заходів у російському законодавстві не йдеться.

Олексій Навальний. Фото: Еспресо.

Поліція затримала всіх співробітників офісу Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального. Про це повідомляє в Twitter засновник ФБК Олексій Навальний, передають Патріоти України.

Імовірно, співробітників ФБК везуть в ОВС Данилівський. Серед затриманих — директор фонду Роман Рубанов.

"Мене затримали. Кажуть - заважав евакуації", - повідомив він в Twitter.

За інформацією з Twitter Леоніда Волкова, поліція затримала учасників через те, що трансляція була не узгоджена.

"Майор Шаруха запитує: "А ваша трансляція була узгоджена? А в ній точно не було незаконних закликів? Поїдемо зараз в ОВС Даниловський, оскільки, звичайно, відповідати товаришу майору про "узгодженість трансляції" я без адвоката не збираюся", - пише він.

У своєму Facebook журналіст також уточнив, що щодо працівників преси планують порушити справу за 282 статтею "розпалювання ненависті або ворожнечі, а також - приниження людської гідності".

"Хмммм. Розпалював неприязнь до корупціонерів? А також хочу подивитися, як швидко вони зроблять експертизу до 8-ї години ефіру", - прокоментував Волков.

Пізніше прес-секретар Навального Кіра Ярмиш повідомила, що Олексія Навального після затримання на несанкціонованій акції проти корупції залишили у відділенні поліції до суду. Суд відбудеться завтра.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...