В НАБУ засекретили інформацію про фігуранта "чорної бухгалтерії" Партії регіонів Пола Манафорта

Після перемоги на виборах президента США Дональда Трампа інформацію про місце і роль екс-керівника його виборчого штабу в Україні сховали за сімома замками.

Пол Манафорт. Фото: ВВС.

НАБУ відмовилось надавати будь-яку інформацію щодо ролі людини, близької до обраного президентом Дональда Трампа - Пола Манафорта. Про це йдеться у відповіді на запит Української правди, яку в НАБУ писали майже місяць, повідомляють Патріоти України.

В своєму запиті УП питала Чи зверталися детективи НАБУ до компетентних органів США про допит Манафорта з приводу "Чорної бухгалтерії" ПР, чи зверталися органи США до детективів НАБУ з приводу "чорної бухгалтерії" ПР, чи відомо детективам, чи розслідують в США причетність Манафорта до чорної бухгалтерії в контексті їхніх внутрішніх розслідувань.

Однак у відповідь на всі ці питання, в НАБУ "Українській правді" на цілій сторінці пояснили, що у НАБУ "відсутні правові підстави надавати запитувану інформацію".

Запит надсилався 7 листопада ще до того, як стало відомо, що Трамп переміг на виборах.

Манафорт був керівником виборчого штабу Трампа, однак після того, як стало відомо, що Манафорт також отримував чорну готівку від ПР, Манафорт склав з себе повноваження. Однак, він досі лишається в команді Трампа.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...