"Вы нас не так поняли": В Москві задкують перед Вашингтоном після обіцянки всіх збивати у Сирії

Прямий запит з Білого дому змусив Кремль "здутись", втрачаючи обличчя.

В'ячеслав Володін. Фото: 112.ua.

Спікер Держдуми РФ В’ячеслав Володін заявив про неможливість зіткнення Збройних сил Росії і США в Сирії, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Росія — миролюбна країна, і завжди підкреслює, що ми робимо все для підтримання миру", — сказав Володін. На його думку, в першу чергу необхідно думати про громадян своєї країни, перш ніж робити заяви про недружні кроки.

"Їх безпека — це обов'язок будь-якої держави, і захист безпеки — це пріоритет в роботі будь-якого політика, будь-якої державної структури", — підкреслив голова Держдуми Росії. Крім іншого, Володін заявив про необхідність об’єднання і координації спільних зусиль для запобігання терористичним атакам в усьому світі.

Аналітики відзначають, що цією заявою можливий наступник Путіна дає сигнал, що в керівництві Росії не лише агресивні солдафони-генерали і недоумкуваті дипломати, але і думаючи інтелігенти-інтелектуали.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...