"У нас високоточна зброя": У Росії заявили про готовність вдарити по країні НАТО

Франц Клінцевич заявив, що Росія перенацілить свої "оборонні засоби" на країну НАТО, оскільки "не має права не відреагувати" на розміщення бази США у Польщі.

РФ погрожує перенацілити ракети на Польщу. Ілюстрація: РІА "Новости".

Росія готова перенацілити свої ракети на Польщу, в разі створення там військової бази США ("Форт-Трамп"), передають Патріоти України.

Як повідомляє "РІА Новини", про це заявив заступник голови комітету Ради Федерації РФ з оборони і безпеки Володимир Кожин і член цього комітету Франц Клінцевич. "Створення такої бази в безпосередній близькості від наших кордонів буде становити для нас, безумовно, пряму й очевидну загрозу. Росія буде змушена відреагувати на це", - сказав Кожин.

Клінцевич же додав, що Росія перенацілить свої "оборонні засоби" на країну НАТО, оскільки "не має права не відреагувати" на розміщення бази США у Польщі. "Безумовно, Росія має великий військовий потенціал, дуже високоточну далекобійну зброю, і те, що в разі створення такої бази буде проведено перенацілювання, щоб локалізувати загрозу, це однозначно", - заявив Клінцевич.

Перетворили на брухт: З’явилося відео першого ураження російської РЛС "Ястреб-АВ" на Донеччині

вівторок, 16 квітень 2024, 10:54

У мережі з’явилося відео, як українські військові вперше уразили новітній російський комплекс артилерійської розвідки 1К148 "Ястреб-АВ", передають Патріоти України. Це сталося у травні 2023 року на тимчасово окупованій території Донецької області. Віде...

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...