В Нацполіції запустять мобільний додаток для оперативного виклику "копів"

​Українці, ставши свідком злочину, зможуть швидко зв'язатися з поліцейськими.

В Україні створюють мобільний додаток для виклику поліції. Фото: Autoua.net.

В Україні створюють додаток для смартфона, за допомогою якого у очевидців буде можливість оперативно викликати поліцію і повідомити про злочин. Про це розповів виконуючий обов'язки голови Національної поліції України Вадим Троян, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Ті проекти, яким було дано старт, продовжаться, з'являться і нові. В цілому у нас зараз 46 проектів. Уже за період відсутності Деканоїдзе ми розробили і запускаємо нові сервіси. Наприклад, мобільний додаток для контакту з поліцією - 102 в телефоні. Начебто проста річ, але сучасна ", - розповів він.

Крім цього, Троян підкреслив, що даний додаток у телефоні дає можливість екстреного зв'язку з правоохоронцями при будь-якому правопорушенні, свідком якого ви стали. Досить буде просто зробити фото і відправити в поліцію.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"