В оточенні президента назріває конфлікт через "любовні ігри" Яценюка і Гройсмана

Ціна "любові" висока - команда Яценюка не дозволяє Порошенку одноосібно узурпувати владу, а 81 голос НФ у парламенті гарантує Гройсману імунітет від спроб відправити його у відставку.

А.Яценюк, П.Порошенко і В.Гройсман. Фото: Преса України.В оточенні президента Петра Порошенка назріває конфлікт через зближення прем'єра Володимира Гройсмана із Арсенієм Яценюком та "Народним фронтом". Про це йдеться у статті УП "Перша "трійка" Порошенка: криза управління та війни в оточенні президента", передають Патріоти України.

"Такий союз вигідний обом сторонам. Команда Яценюка таким чином не дозволяє Порошенку одноосібно узурпувати владу, а 81 голос НФ у парламенті гарантує Гройсману імунітет від спроб відправити його у відставку", - пишуть автори.

Така ситуація, начебто, почала дратувати Петра Порошенка та його оточення.

Свідченням цього автори називають, наприклад, непублічну війну за вплив над "Укрзалізницею" між прем'єром та заступником глави фракції БПП, найближчим соратником президента Ігорем Кононенком.

"Ту битву виграв прем’єр, забравши УЗ з-під управління Мінінфраструктури і підпорядкувавши її Кабміну, тобто собі. І навіть тепер, коли уряд не хоче підписувати з Балчуном новий контракт, то робиться це не на прохання Кононенка чи БПП, а в догоду "Народному фронту", - йдеться у матеріалі.

Як запевняють джерела УП в НФ, Яценюк особисто пообіцяв Омеляну "збити Балчуна".

"Робилося це "на знак вдячності" за згоду міністра взяти на поруки спонсора "фронтовиків" Миколу Мартиненка", - запевняють співрозмовники у НФ.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...