«Вы приговорили своих соотечественников!»: На росТВ у загибелі МН-17 звинуватили... голландців (відео)

Ведучий звинуватив у трагедії Нідерланди, які, на його думку, разом з іншими європейськими країнами на Майдані підтримали українську владу.

Ведучий Артем Шейнін. Кадр з передачі Першого каналу.

Міжнародна група з розслідування загибелі "Боїнгу-777" в своїх висновках спиралася виключно на фальшивки, які вкидали їй українські спецслужби, - таким було трактування її доповіді на всіх федеральних каналах РФ. Але Перший канал виявився першим учнем. У ток-шоу Першого каналу "Час покаже" його ведучий Артем Шейнін фактично звинуватив у загибелі голландців ... самих голландців, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Радио Свобода":

Всі цитати - дослівні.

Уже з перших своїх слів ведучй постарався пов'язати трагедію Бабиного Яру, якій формально присвячувалася передача, з трагедією малайзійського "Боїнга":

"Ми повинні розуміти": Ситуація на фронті патова, війська РФ будуть йти вперед, - Коваленко

четвер, 9 травень 2024, 9:57

Допомога від США, яка надходитиме в Україну, буде мати накопичувальний ефект. Ми не побачимо результату від надання цієї допомоги по всій лінії бойового зіткнення одразу. . Відбуватиметься поступове накопичування різної військової техніки, артилерії, ...

Особливий маневр? У ЗСУ розповіли про загадковий вихід російського корабля у море на тлі обстрілу України

четвер, 9 травень 2024, 9:55

Росія перед вчорашнім обстрілом України вивела у море два кораблі. Один з них випустив ракети по Україні, мета виходу іншого корабля - невідома, заявив речник Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону. "Вчора був вихід двох носі...