В Росії госпіталізували соратника Бориса Нємцова з підозрою на отруєння

Координатор руху «Відкрита Росія», колишній співголова партії «Парнас» Володимир Кара-Мурза-молодший потрапив в реанімацію з симптомами, які вже спостерігалися в нього в травні 2015 року, коли було виявлено в організмі велику кількість важких металів.

Борис Нємцов і Володимир Кара-Мурза. Фото: Фейсбук.

Російський опозиційний діяч, журналіст, близький соратник убитого політика Бориса Нємцова Володимир Кара-Мурза-молодший потрапив в реанімацію з симптомами, що нагадують отруєння. Про це з посиланням на дружину опозиціонера на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Борис Вишневський, передають Патріоти України.

"Володимир Кара-Мурза знову в реанімації з симптомами, що нагадують ті, з якими його госпіталізували в 2015 році", - написав він.

Російський журналіст, головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедіктов уточнив, що Кара-Мурза госпіталізований в Москві.

"Володимир Кара-Мурза госпіталізований в Москві", - написав він у своєму мікроблозі в Twitter.

"Дуже погана новина. Поки не можу додзвонитися ні до кого з родини", - прокоментував колишній депутат Державної думи РФ Дмитро Гудков на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, в кінці травня 2015 року Володимир Кара-Мурза-молодший був госпіталізований в критичному стані в московську лікарню. Пізніше стало відомо, що у нього відмовили внутрішні органи.

Італійська газета Repubblica припустила, що Кара-Мурза міг бути отруєний і привів аналогію з отруєнням полонієм російського екс-розвідника Олександра Литвиненка.

Росіяни спорядили ракети Х-101 двома боєголовками: Розвідка Британії вказала на загрози

середа, 8 травень 2024, 16:48

Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, спорядивши їх другою боєголовкою та зменшили радіус їхньої дії Про це йдеться у зведенні міноборони Британії. Зазначається, що командування авіації дальньої дії військово-космічних сил Росії підвищило летальніс...

Все відчутніше: Удари України по російських НПЗ роблять те, чого не зробили санкції Заходу, - Foreign Affairs

середа, 8 травень 2024, 15:59

Сили України від жовтня 2023 року завдали щонайменше 20 ударів по нафтопереробних заводах на території Росії. Українські посадовці з питань безпеки наголошують – метою цих атак є припинення постачання палива російським військовим і скорочення експортни...