В Росії поставили на місце ватажка "ДНР" з його "світлим майбутнім", - російський журналіст

Теревені Захарченка нічого не означають, бо якби Росія хотіла приєднати Донбас, то давно б вже це зробила.

Захарченко знову щось ляпнув невпопад. Фото: Newsonline24.com.ua.

Заява ватажка "ДНР" Олександра Захарченка про те, що Донбас може опинитися в складі Російської Федерації в 2018 році - "звичайна клоунада"; Росії "ні в якому вигляді" не потрібна "ДНР". Таку думку "Обозревателю" висловив російський журналіст Леонід Радзіховський, передають Патріоти України.

"Це звичайна клоунада Захарченка. Це теревені людини, якій треба нагадати про себе, оскільки нагадувати про себе більше нічим. Він не може сказати, що його "республіка" процвітає, що вони домоглися якихось успіхів у соціальній сфері, в економіці, що люди до них їдуть. Залишається робити гучні, скандальні, безглузді заяви, які із задоволенням підхоплюють українські ЗМІ і тим самим збільшують його піар-капіталізацію", - сказав він.

На думку журналіста, заява Захарченка "абсурдна за цілою низкою причин", перш за все, тому що "Росії ні в якій якості не потрібна "Донецька республіка". "Якби вона була потрібна, то її давним-давно б приєднали без заяв пана Захарченка - ніхто б його питати про це не став", - заявив Радзіховський.

У цьому контексті він нагадав про те, що Донбас "розвалений", "поруч Ростовська область, де видобувають вугілля нітрохи не гірше, і металургійних заводів вистачає".

Журналіст також нагадав про те, що "у Росії є план налагоджувати відносини з Заходом, налагоджувати відносини з Євросоюзом, налагоджувати відносини з Америкою, домагатися зняття санкцій і так далі. Природно, що в подібній ситуації приєднання Донбасу ставить хрест на таких планах. Як говорив один французький король, "Париж коштує меси", а вже Європа точно коштує Донбасу, і санкції точно коштують Донбасу ", - переконаний він.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...