В штабі АТО повідомили сумну новину: Українські захисники зазнали втрат

14 липня один український військовослужбовець загинув, четверо бійців зазнали поранень внаслідок бойових дій в зоні АТО.

Андрій Лисенко. Фото: ua.112.ua.

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, четверо бійців зазнали поранень. Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Він зазначив, що інтенсивність бойових дій на Донецькому напрямку дещо знизилася. Так, вчора кількість ворожих обстрілів зменшилася у півтора рази і склала 20 разів.

При цьому кількість випадків застосування мінометів зменшилася вдвічі - до дев’яти. Артилерію ворог вчора на цьому напрямку не застосовував.

Найбільш складна обстановка залишається в промисловій зоні Авдіївки та у Зайцевому. При цьому міномети бойовики застосовують як вдень, так і вночі.

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...