В сім'ї не без виродка? Чиї "Гроші" рахує Олександр Дубинський (фото)

Батько ведучого програми «Гроші» Олександра Дубинського живе в Донецьку і є активним прихильником "Новоросії".

Олександр Дубинський. Скріншот.

Сім'я відомого українського журналіста Олександр Дубинського, ведучого програми "Гроші" на "1+1", підтримує терористів і окупацію Донецька, повідомляють Патріоти України з посиланням на from-ua.com.

На думку видання, такі висновки можна зробити зі змісту аккаунта батька Олександра, Дубинського Анатолія Йосиповича, який проживає з дружиною в Донецьку.

Після того, як в ЗМІ просочилася інформація про 16 квартир, придбаних Олександром в 2013-2015 роках на загальну суму близько 5 млн доларів, аккаунт батька Вконтакте був видалений. Однак, як повідомляє видання, вдалося зберегти окремі скріншоти його постів.

Так, судячи з стрічки 70-річного Анатолія Йосиповича, він є активним прихильником Володимира Путіна і так званої "Новоросії", а українців називає "засранцями-проамеріканцамі".

У тому, що це саме той Анатолій Дубинський, сумніватися не доводиться - аналогічний персонаж є в Фейсбуці серед друзів Олександра. А в видаленому акаунті Вконтакте були фотографії сина 8-річної давності і свіжі, з рекламної компанії 1+1.

Аккаунт Анатолия Дубинского в "Моем мире" неактивен, из аккаунта только видно, что он состоит в группах "Горжусь Россией" и "Рожденные в СССР".

Нынешняя супруга отца до сих пор зарегистрирована Вконтакте под именем Люсьена Дубинская. На ее странице еще недавно были совместные фотографии с отцом, где они отдыхают в оккупированном Крыму. Однако сейчас остался лишь удаленный аккаунт мужа в друзьях и несколько ее личных фотографий.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...