В Ставрополі жорстоко побили російського опозиційного політика (відео)

На лідера партії ПАРНАС Михайла Касьянова напали активісти "Народного Визвольного Руху" Росії

Михайло Касьянов. Фото: golos-ameriki.ru.

На лідера російської ліберальної партії ПАРНАС Михайла Касьянова в Ставрополі напала група людей. Про це повідомив кандидат в Держдуму від ПАРНАС Андрій Зубов, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За його словами, напад стався перед готелем "Континент", де політиків чекали близько 30 осіб.

"Коли ми під'їхали, там було чоловік 25-30, вже підготовлених для скандалу. І коли ми йшли від машини до входу в готель кричали там ... Говорили, їдьте", - заявив Зубов.

Представник ПАРНАС підкреслив, що Касьянова почали бити ногами і руками і порвали йому сорочку.Представник ПАРНАС наголосив, що Касьянова почали бити ногами і руками і порвали йому сорочку.

"Стали бити Михайла Михайловича. Кілька разів його намагалися вдарити, і навіть ударили, порвали сорочку, ногами і руками, хоча охорона якось намагалася стримати все це... Усього два поліцейські, які охороняють все це, вони маленького зросту і, природно, нічого зробити не можуть із цією групою козаків і НВРівців", - резюмував Зубов.

Пізніше представники ПАРНАС опублікували відео, де активісти "Народного визвольного руху" Росії конфліктують зі ставропольськими кандидатами.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...