У Сирії - друга потужна хімічна атака: Є загиблі, багато поранених, - журналіст

​Авіація Путіна-Асада атакувала місто Латамінах хімічною зброєю - ймовірно, були застосовані бомби з хлорином.

Німецький журналіст повідомляє про трьох загиблих. фото: twitter.com/julianroepcke.

У Сирії сталася друга потужна хімічна атака, цього разу страждає місто Латамінах. Про це німецький журналіст Джуліан Рьопке написав в Twitter і опублікував фото, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Він повідомив, що загинуло троє людей, 25 отримали поранення. Рьопке пише, що "авіація Путіна-Асада атакувала місто Латамінах хімічною зброєю".

Рьопке також опублікував фото і відео міста відразу після можливої хімічної атаки, на яких видно жовті хмари над містом. За його словами, були застосовані бомби з хлорином.Як повідомляли Патріоти України раніше, напад з ймовірним застосуванням хімічної зброї стався вранці 4 квітня в Ідлібі. За даними свідків, отруйний газ над містом розпорошили російські військові літаки Су, які належать повітряним силам РФ і Сирії.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...