Спрацював радіокерований пристрій: В Сирії підірвали автомобіль з російськими військовими

Чотири росіянина загинули, ще двох поранено.

Російські військові в Сирії. Фото: 24tv.ua.

Четверо російських військових радників загинули в результаті підриву автомобіля на радіокерованому фугасі в Сирії, повідомляє Міноборони РФ, передають Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

"В результаті підриву четверо військовослужбовців загинули, ще двоє отримали поранення. За їхні життя борються російські військові медики", – йдеться в повідомленні.

У Міноборони уточнили, що автомобільна колона сирійських військ, в якій був і автомобіль з російськими військовими радниками, виїхала з району аеродрому Тияс в напрямку міста Хомс.

Проїхавши близько 4 км, під автомобілем, в якому перебували російські військовослужбовці, спрацював радіокерований заряд.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...