У цьому вся філософія приживалок Януковича, - Ірина Геращенко відповіла екс-нардепу Бережній

Саме Ірина Бережна свого часу блокувала роботу Комітету з євроінтеграції, а тепер живе чомусь не на Рубльовці, а в одній з країн Європейського союзу.

І.Геращенко. Фото: РБК-Украина.Перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко різко відреагувала на повідомлення в Facebook екс-народного депутата від Партії регіонів Ірини Бережної про безвізовий режим України з Європейським союзом. За її словами, в цьому "жовчному пості викладена вся філософія Партії регіонів і всіх приживалок Януковича". Про це Геращенко написала у Facebook, передають Патріоти України.

"Ця дамочка свого часу блокувала роботу комітету євроінтеграціі, якось зірвала кворум, коли на засідання прийшов тодішній посол ЄС в Україні пан Томбінський. Кажуть, зараз вона живе чомусь не на Рубльовці, а в одній з країн ЄС. Але в іі жовчному пості , насправді, викладена вся філософія ПР , всіх цих приживалок Януковича", - підкреслила Геращенко.

Вона уточнила, що пост Бережної призначений для тих, хто кричить, що безвіз все одно б дали, в тому числі і екс-президенту України Віктору Януковичу. Однак, за словами першого віце-спікера, це не так.

"Та ні, не дали б, бо ось такі дамочки і їх колєги по фракціі палець о палець не вдаряли, аби проголосувати необхідні для ПДВЛ закони. І вони щиро вірили, що війна, розв'язана РФ, заблокує нам і Угоду, і безвіз. Слава Богу, ці антиукраїнські істоти сьогодні бризкають слиною в фб і на російських каналах, а не в парламенті. Але іх воплі - гарне нагадування, чого ми так важко позбулися", - підсумувала Геращенко.

Нагадаємо, 11 червня екс-народний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна з приводу запровадження безвізового режиму між Україною і Європейським союзом в Facebook написала, що "фраза тридцятирічної давності великого Жванецького" мені в Париж, у справі, терміново! "засяяла в Україні новими фарбами".

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...