В Україні тестують нову техніку для зони АТО

На базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Держприкордонслужби почалися випробування командно-штабної машини Turkar CCVTECH і автомобіля підвищеної прохідності Turkar Buffalo

Фото: http://poltava.depo.ua/

Випробування командно-штабної машини Turkar CCVTECH і автомобіля підвищеної прохідності Turkar Buffalo турецького виробництва стартували на базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Держприкордонслужби імені генерала-майора В. Момота в Оршанці, повідомляють Патріоти України з посиланням на Депо.Полтава.

Апробація техніки проходить за участю досвідчених фахівців автомобільного та бронетанкового забезпечення Адміністрації Державної прикордонної служби України. Крім того, до заходу долучилися представники Міністерства оборони України, Національної гвардії України, Національної поліції України та представники заводу-виробника.

Метою випробувань прототипу командно-штабної машини і автомобіля підвищеної прохідності Turkar є перевірка експлуатаційних характеристик і отримання інформації щодо зміни кількісних і якісних показників технічного стану і надійності об'єктів у різних умовах експлуатації для визначення особливостей його експлуатації за результатами отриманого досвіду, повідомляє офіційний сайт Держприкордонслужби.

За результатами перевірки визначать, чи можуть ці автомобілі використовуватися в майбутньому для посилення підрозділів Державної прикордонної служби України, в тому числі у зоні бойових дій на Донбасі.

Процес набирає обертів: Китай продовжує допомагати РФ відновлювати ВПК, - Згурець

вівторок, 30 квітень 2024, 14:30

Аналітик Defense Express Сергій Згурець розповів, що Китай продовжує постачати РФ устаткування для відновлення військової техніки та компоненти для створення нового озброєння. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Заяви Е...

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...