"Вы вообще за Россию болеете?!": На телеканалі "Росія" заткнули рот журналісту, який висвітлював події на Євро-2016 (відео)

Російському коментатору просто не дали розповісти, що відбувалося в Марселі насправді, звинувативши в нелюбові до своєї батьківщини.

Росіяни впевнені, що в нападі на англійців винні самі англійці. Фото: ЕРА.

У прямому ефірі телеканалу "Росія" російському коментатору в Ліллі (Франція) Володимиру Стогнієнко не дали можливості сказати, що відбувається у Франції, звинувативши в нелюбові до батьківщини, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ведучий у студії запитав Стогнієнка, що ж було на стадіоні, тому що в Марселі "англійські вболівальники пробралися в зону росіян" для провокацій. "Там взагалі навпаки вийшло, це наші прорвалися, але зараз це не має значення", - почав той відповідати на поставлене запитання.

У відповідь ведучий почав розповідати, що "наші прорвалися, але спочатку англійці купували в наш сектор квитки". А дівчина, що знаходилася в студії, взагалі обурилася, і під оплески присутніх припустила, що журналіст не вболіває за Росію і у нього "неправильний настрій".

Нагадаємо, 11 червня в Марселі, де проходив матч групи В між Англією і Росією, відбулися запеклі зіткнення. Перед грою фани билися на вулицях міста, а після закінчення матчу група російських хуліганів напала на англійський сектор на стадіоні "Велодром".

14 червня УЄФА оприлюднила рішення щодо інциденту на стадіоні "Велодром": збірна Росії умовно дискваліфікована до кінця турніру. У разі, якщо заворушення повторяться, Росію знімуть з Євро 2016.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...