​Валіза, маршрутка, «щасливий» Лугандон: Жебрівський анонсував зачистку «ватників» у Торецьку (відео)

Велика помилка «ватанів» сприймати толерантність як слабкість буде покарана. Ті, нечисленні покидьки серед містян, котрі ненавидять Україну, але струхнув податися у бойовики, вже сильно шкодують за свою «п’яний героїзм».

Після інциденту із проросійськими мешканцями Торецька та українськими військовими в місті анонсували «жорстоку зачистку». Принаймні так назвав майбутню «спецоперацію» голова Донецької обласної державної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 канал.

«Реально там було 30-40 людей, коли проспались вони – там були зовсім інші настрої. Сьогодні СБУ працює над тим, щоб виявити ініціаторів. Зрозуміло, що там притягнуті до відповідальності, робота з ними продовжується і буде продовжуватись. Туди зайде команда поліціянтів, для того, щоб відпрацювати цю територію», - сказав Жебрівський.

Як відомо, у четвер, 7 липня, до Торецька вирушила спецгрупа правоохоронців. До групи входять спецназівці поліції, оперативники, кінологи з собакою. Голова МВС області Аброськін поставив поліцейським завдання – здійснювати профілактичне відпрацювання міста та прилеглих селищ, які майже щодня зазнають обстрілів бойовиків

Нагадаємо, 100 жителів міста Торецьк Донецької області у ніч на 5 липня вийшли на дорогу і заблокували пересування українських військових. Серед них були зеки і жінки. Поліція затримала бунтівників.

Згодом з’ясувалось, що влітку 2015 року проросійські місцеві жителі Торецька двічі нападали на ЗСУ, якби не підрозділи МВС – могло б бути багато жертв.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...