Вата неприкаяна: Добкін зізнався, що досі зберігає символ "руского міра" (відео)

Представник "Опоблоку" вважає, що "всі закони, які прийняли проти ветеранів війни та символів, які є дорогими для кожної радянської людини, скасують".

Михайло Добкін. Фото:Главком

Представник "Опозиційного блоку" Михайло Добкін заявив, що досі зберігає "георгіївську стрічку" і пишається нею. Про це Добкін розповів на телеканалі ZIK, передають Патріоти України.

Добкін прокоментував запитання глядача в студії, який зазначив, що у 2014 році Добкін разом із чинним мером Харкова Геннадієм Кернесом стояли під прапорами Російської Федерації і агітували за Харківську народну республіку.

"Якби у 2014 році, коли я ще був губернатором Харківської області, я агітував за Харківську народну республіку і стояв під російськими прапорами, то Харківщина сьогодні була б подібною до Донбасу ситуації", – наголосив Добкін.

За його словами, пропаганда, яка сьогодні є в ЗМІ, настільки забила українцям мізки, що вони почали вірити в нісенітниці, не намагаючись при цьому зрозуміти, правда це чи ні.

"Якби я стояв під російськими прапорами, то я або не був би сьогодні на волі, або не був би в Україні взагалі. Прапорів на харківському майдані було дуже багато, і достатньо було тільки сфотографувати з правильного ракурсу, щоб зробити необхідну картинку для ЗМІ", – пояснює екс-голова Харківської ОДА.

У цей час в студії на екрані показали саме те фото, про яке і запитував глядач. Окрім російських прапорів на майдані, на знімку чітко видно, що у Добкіна на грудях є "георгіївська стрічка".

"Російські прапори були серед людей, які були на мітингу. А от "георгіївську стрічку" я досі зберігаю і пишаюсь нею. Прийде час, і всі ганебні закони, які прийняли проти ветеранів війни та символів, які є дорогими для кожної радянської людини, скасують, і ви ще цьому будете радіти!", – звернувся до глядачів у студії Добкін.

"Диму без вогню не буває": Путін був на межі життя та смерті, - оккультист

вівторок, 7 травень 2024, 7:22

Чутки про смерть диктатора РФ Володимира Путіна не відповідають дійсності. Однак восени 2023 року, коли вони вибухнули, глава Росії справді мав критичний момент. Про це розповів відомий російський окультист та філософ Андрій Космач в інтерв'ю блогеру М...

Істерики та погрози Путіна не ввели в оману: Сполучені Штати не бачать ознак, що росіяни застосують ядерну зброю проти України, - Держдеп США

вівторок, 7 травень 2024, 7:15

У Державному департаменті США прокоментували анонс російських навчань з використанням тактичної ядерної зброї. Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер. . "Риторика Росії - ядерна риторика - є безрозсудною та безвідповідальною впр...