"Вбитий" ГРУшник Єрофєєв виявився живим

Український адвокат обміняного на Савченко російського спецпризначенця Оксана Соколовська повідомила, що новина про смерть Єрофєєва була фейком.

 Є.Єрофєєв під час судового засідання в Києві. Фото: lenta.ru.

"Убитий" ГРУшник Євген Єрофєєв виявився живим. Про це "Вестям" розповіла адвокат Оксана Соколовська, яка захищала Єрофєєва в українському суді, передають Патріоти України.

Про те, що її колишній клієнт убитий, адвокат дізналася від журналістів, після чого одночасно зв'язалася з дружиною Єрофєєва.

"Все нормально у нього, він живий, здоровий, лікує руку і ніяких проблем у нього в житті немає. Єдине, я попросила скинути його нове фото, але вони не хочуть світитися. Ті, хто повідомив про його смерть, ймовірно, хотіли привернути до себе зайву увагу ", - сказала "Вестям" Соколовська.

Нагадаємо, вчора російський контрактник, якого затримали у АТО, Віктор Агєєв повідомив, що Єрофєєва вбили, тому що він після повернення з України "занадто багато говорив".

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...