"Вбитий за власним бажанням": Як російсько-окупаційні війська економлять фонд заробітної плати, - ГУР

Заступник командира батальйону застосував фізичну силу відносно військовослужбовців 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ВС РФ після того, як російські найманці відмовилися йти на передову.

Російські найманці. Фото: kstati.dp.ua.

Між особовим складом підрозділів противника, які виконують завдання на передових позиціях, і командним складом російських окупаційних військ зростає напруга через звільнення "заднім числом" військовослужбовців, які загинули під час ведення бойових дій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУР Міноборони, повідомляють Патріоти України.

"Зростає напруженість у відносинах між особовим складом підрозділів противника, які виконують завдання на передових позиціях, і командним складом російських окупаційних військ через звільнення "заднім числом" військовослужбовців, які загинули під час ведення бойових дій. При цьому, особовий склад противника класифікується як такий, що отримав каліцтво в побутових умовах.

За рахунок цього командування противника уникає виплат грошових компенсацій і формує "фонд економії" для власного збагачення ", - сказано в повідомленні.

Так, за даними ГУР, 26 грудня ц.р. особовий склад одного з підрозділів 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ВС РФ відмовився від виконання завдань на передових позиціях. З метою примусу до несення служби заступником командира батальйону була застосована фізична сила відносно військовослужбовців цього підрозділу.


Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...