Вбивають своїх: Вибух російського літака над Синаєм організувала російські спецслужби, - іноЗМІ

За версією, оприлюдненою The Daily Mail організатором теракту виступило ГРУ, яке запропонувало Путіну відповідний план.

На місці події. Фото: ЖЖ

Британське видання The Daily Mail опублікувало власні результати розслідування трагедії над Синаєм, і оприлюднило передбачувані деталі здійснення теракту, повідомляють Патріоти України.

У статті The Daily Mail стверджується, що видання має докази того, щокатастрофа літака А321 компанії "Когалимавіа" над Синаєм була організована Головним розвідувальним управлінням російського Генерального Штабу.

Видання посилається на колишнього агента КДБ, перебіжчика Бориса Карпічкова, який в даний час знаходиться у Великобританії. Як стверджує The Daily Mail, редакція отримала від Карпічкова достовірну інформацію з посиланням на якогось генерал-лейтенанта Головного розвідувального управління, що розкриває деталі цієї трагедії.

За версією, оприлюдненою The Daily Mail організатором теракту виступило ГРУ, яке запропонувало Путіну відповідний план для виправдання і форсування операції в Сирії і отримало карт-бланш на його реалізацію.

Спеціаліст ГРУ з "мокрих справ" був відряджений до Шарм-еш-Шейх. Там він, видаючи себе за бійця, який відновлюється на Червоному морі після служби на Україні, завів курортний роман з молодою росіянкою, яка відпочивала в Єгипті.

Коли жінка відлітала до Петербурга, агент вручив їй «подарунок» для своїх батьків і особисто проводив її в аеропорт. Цей «подарунок» і був бомбою з детонатором EHV-7 для підриву вибухівки.

Нагадаємо, авіайнер Airbus-321 російської авіакомпанії "Когалимавіа", який 31 жовтня летів з Шарм-ель-Шейха в Санкт-Петербург, розбився поблизу міста Ель-Аріш на Синаї через 23 хвилини після зльоту. На борту перебували 217 пасажирів і сім членів екіпажу - всі вони загинули. Серед пасажирів було четверо громадян України.

Американське розвідувально-аналітичне агентство Stratfor вважає, що найбільш вірогідною причиною катастрофи російського літака A321 у Єгипті є підрив на борту вибухового пристрою, який міг бути або у смертника серед пасажирів, або у багажному відсіку. ФСБ Росії заявило, що на уламках лайнера А321 виявлені сліди вибухових речовин іноземного виробництва.

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...

"Завдання полягає в пропорційному розподілі сил": Навіть зі зброєю від США потрібен час на стабілізацію фронту, - Коваленко

середа, 24 квітень 2024, 15:39

Відновлення поставок американської зброї дасть змогу ЗСУ стабілізувати лінію фронту і накопичити ресурси для нової спроби великого контрнаступу. Таку думку "Фокусу" висловив воєнний експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко...