"Верну пропавших псов и сбежавших мужей": Мер Дніпра знайшов собі "підробіток" (фото)

Оголошення обіцяє розміщувати безкоштовно.

Борис Філатов. Фото: 24tv.ua

Днями племінниця мера Дніпра Бориса Філатова прихистила загублену собаку і намагалася знайти її колишніх господарів. Але пошук не приніс результатів, повідомляють Патріоти України з посиланням на dp.vgorode.ua.

26 лютого Борис Філатов на своїй сторінці в Facebook розмістив оголошення про собаку, щоб допомогти дівчині в пошуках. Сам мер жартівливо назвав цю операцію "Мер на дроті".За його словами, пес явно домашній: розуміє команди, не боїться людей і машин.

"Уже два тижні оголошення про знайдену собаку висить у відповідних пабліках в соцмережах, але господарі не відкликаються. Зараз пес живе у моєї племінниці. Можливо, собаці допоможе мер", - написав Борис Філатов.

Не минуло й дня, як колишні господарі чотириногого друга знайшлися. Цією новиною Борис Філатов поділився на своїй сторінці в Facebook.

"Операція "Мер на дроті" завершена. Тер'єр на прізвисько Фокс знайшов своїх господарів рівно за три години після публікації оголошення в попередньому статусі", - зазначив мер.

"Розміщаю безкоштовні оголошення про зниклих собаках, викрадені автомобілі та чоловіків, які втекли. Гарантія повернення 100 відсотків", - написав мер.


Зона смерті: Де в Україні найбільше "зникло безвісти" російських окупантів і хто їх шукає

субота, 4 травень 2024, 7:30

Найбільше російських воєнних злочинців "зникло безвісти" в Україні у Покровському та Бахмутському районах Донецької області. На цей регіон приходиться 55% усіх окупантів, яких розшукують родичі з Росі. Відповідні дані опублікував державний проєкт "Хочу...

"Чорна діра" над Балтикою: ЗМІ заявили, що глушити GPS-сигнали на східному фланзі НАТО може надсекретна російська зброя

субота, 4 травень 2024, 7:24

За словами журналістів, є думка, що за перешкодами GPS на східному фланзі НАТО стоїть надсекретна російська зброя "Тобол". За вісім місяців близько 46 тис. літаків повідомили про проблеми з GPS над Балтійським морем, передають Патріоти України. Як пиш...