Весь світ, крім держави Путіна: У головному соборі столиці ЄС та штаб-квартирі НАТО вшанували пам'ять жертв Голодомору

Представники української громади, дипломати, друзі України у Євросоюзі помолилися за душі невинно убієнних в кафедральному соборі святих Михаїла та Гудули.

Вшанування пам'яті жертв Голодомору в Україні. Фото: УНІАН.

У брюссельському кафедральному соборі святих Михаїла та Гудули вшанували пам’ять жертв Голодоморів в Україні. Богослужіння провела парафія святого князя Володимира УГКЦ у Брюсселі за участі ієрархів українських православних церков. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

У заході взяли участь представники української громади, дипломати, друзі України у Євросоюзі.

Перед собором святих Михаїла та Гудули, який є головним у Брюсселі, українці запалили свічки, з яких виклали Герб України – тризуб.

Як повідомляли Патріоти України раніше, Тимошенко не взяла участь у жодних заходах до вшанування жертв Голодомору.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...