"Відкрила своє справжнє обличчя": Тимошенко не взяла участь у жодному заході до вшанування жертв Голодомору, - Мосійчук

Вона тут чужа і до українців та українських трагедій їй байдуже, вважає політик.

"Юля, ти ж розумієш, Голодомор вигадали бандерівці!". Фото: "Депо"

Народний депутат від Радикальноі партії Ігор Мосійчук заявив, що Тимошенко не взяла участь у жодних заходах до вшанування жертв Голодомору, бо їй байдуже до українців та їх трагедій. Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка, передають Патріоти України.

“Може хтось таки бачив як Юлія Тимошенко в Києві, Дніпрі чи будь якому іншому місті відвідувала заходи з вшанування жертв Голодомору? Чи може хтось бачив Юлію Володимирівну на поминальному молебні в хоч якомусь храмі, хоч якогось патріархату? А може хтось з українців бачив, що хоч в цей день Тимошенко виступила з телеекранів не з політичною промовою а звернулася до Нації з приводу штучної трагедії планетарного масштабу? Не бачили і не чули? І я не бачив і не чув! Бо такого не було”, – заявив Мосійчук.

Депутат заявив, що таким чином Юлія Тимошенко “відкрила своє справжнє обличчя” та зазначив, що вона повністю проігнорувала проігнорувала заходи із вшанування пам`яті жертв трагедії.

“Жодного пам’ятного слова не сказати, жодної дії не зробити по вшануванню мільйонів замордованих українців. Це як і чому? А тому, що це не її трагедія, це не її біль, це не трагедія її народу. Вона тут чужа і до українців та українських трагедій їй байдуже, – заявив політик зазначивши, що Тимошенко жодного разу не відвідала бійців АТО “ні на фронті ні поранених у госпіталі”.

“І коли від вшанування жертв Голодомору, як чорт від ладану, тікають представники кремлівсько-окупаційного блоку Бойко, Вілкул, Льовочкін, Королевська… то я розумію, що то така вказівка їхніх кремлівських господарів”, – наголосив політик.

Мосійчук також наголосив, що за такі дії політики повинні нести політичну відповідальність і закликав українців звернути увагу на пріоритети Тимошенко та зробити висновки.

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...