"Выглядела она, честно говоря, не очень, чувствовалось, что ей тяжело": Росія змінює тактику щодо Савченко, - Фейгін

Захисник Савченко допускає, що її можуть примусово нагодувати, а потім етапувати.

Марк Фейгін. Фото:www.svoboda.org

Українську льотчицю обмежують в контактах. До неї знову не пускають консула і не видають результати аналізів. Захисник Савченко допускає, що її можуть примусово нагодувати, а потім етапувати. Про це Марк Фейгін повідомив в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Ми з Савченко все-таки зустрілися, не дуже довго, часу було десь півгодини. Надя тримає сухе голодування, вчора це був другий день. Виглядала вона, чесно кажучи, не дуже, відчувалося, що їй важко. Вона сиділа, закутана в куртку - при тому, що вчора в Ростові було досить спекотно.

У неї дійсно 5 квітня взяли аналізи, їх результати не відомі, їх не віддали ні консулу, ні їй. Я зробив висновок, що Савченко намагаються ізолювати від будь-яких контактів. Консула так і не пустили. Вони зробили висновок з першого голодування і тепер уже змінюють тактику, щоб якомога менше людей до неї потрапляло.

Я повернувся в Москву для того, щоб вирішити питання, щоб або українські, або німецькі лікарі до неї потрапили. Імовірність є, але все залежить від Федеральних органів виконання покарання, так само як і від МЗС, який повинен відреагувати на ноти українського боку.

Я думаю, що вони будуть затягувати з усім цим. Тому що, якщо Надя буде тримати голодування, вони її примусово нагодують і відправлять на етап. Тому ми будемо намагатися її по черзі відвідувати з адвокатами", - повідомив захисник Надії Савченко.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.