"Вічні 2 відсотки ла#на": Путінський пропагандист обізвав людей, що вийшли на мітинг в Москві

"І ось ці 2% ла*на вважають, що вони тут - влада?!", - Володимир Соловйов в радіоефірі опустився до базарної лайки.

Володимир Соловйов. Фото:скрін відео.Російський топ-пропагандист Володимир Соловйов назвав людей, що вийшли на акції протесту 12 червня у Москві, "вічними двома відсотками гі*на" і "дітьми корупціонерів". Образами "журналіст" розсипався в ефірі радіостанції "Вести FM", пишуть Патріоти України.

"270 тисяч осіб! Тут з'являється натовп гопників, мажористих придурків, яким, бачте, захотілося зіпсувати москвичам свято! Ну, давайте порахуємо, скільки людей вивів цей Поліграфич (Олексій Навальний. - Ред.) мерзенний на вулиці? Зробимо йому приємне! Давайте скажемо, що у нього було 5 тисяч, а на Тверській було 260 тисяч. Значить, це виходить 1,9%. Тобто вічні 2% лайна. І ось ці 2% лайна вважають, що вони тут - влада?!" - вибухнув Соловйов.

Нагадаємо, мітинги опозиції пройшли 12 червня у багатьох містах РФ. Їх ініціатором став опозиційний політик Олексій Навальний. Основна заявлена тематика мітингів - антикорупційна, але мітинги також стали частиною кампанії Навального по боротьбі за реєстрацію як кандидата на виборах президента РФ.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...