З Днем Росії, сусіди! В РФ почалися затримання на акціях протесту проти корупції (фото, відео)

Учасників акцій протесту затримали у Владивостоці і Благовєщенську.

У РФ почалися затримання на мітингах. Фото: newsvl.ru.Сьогодні, 12 червня, у Владивостоці відзначають День Росії, також там проходить антикорупційний мітинг. Після закликів організаторів залишити площу мітингувальники вирішили змінити майданчик і прийшли у сквер адмірала Кузнєцова, де оперативники ОМОНу затримали близько 10 осіб, передають Патріоти України з посиланням на VL.ru.

Присутні вигукували гасла: "Він вам не Дімон", "Медведєва у відставку", "Ні поліцейській державі!".

Повідомляється, що поліція затримала активіста Максима Шинкаренка за те, що у нього в руках був згорнутий аркуш ватману. Сам він поділився інформацією про те, що на плакаті написано "Дімоне, вийди геть". Каже, хотів взяти участь в одиночному пікеті.

На акції протесту у Владивостоці також затримали координатора штабу Олексія Навального Юрія Кучина.

У Благовєщенську Амурської області затримано, як мінімум, четверо активістів. За словами одного з них, його затримали, коли він розгорнув плакат з гаслом, передає ОВС-Інфо. Раніше адміністрація Благовєщенська відмовила в узгодженні заходу.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...