Від кари не втече: Суд заарештував одіозного Єфремова на 2 місяці

Єфремова заарештували до 28 вересня.

Єфремов. Фото: ЖЖ

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід колишньому депутату Верховної Ради України Олександру Єфремову у вигляді арешту на 2 місяці, передає кореспондент. Відповідне рішення було прийнято в ході засідання суду, передають Патріоти України.

"Суд постановив клопотання прокурорів задовольнити. Застосувати до Єфремова запобіжний захід строком на 60 днів до 28 вересня", - сказав суддя Володимир Карабань.

Нагадаємо, захист Олександра Єфремова направив до Генеральної прокуратури України заяву про притягнення до кримінальної відповідальності екс-нардепа Володимира Ландіка.

Генеральна прокуратура підозрює колишнього главу фракції Партії регіонів в заволодінні шляхом зловживання службовим становищем, майном підприємства "Луганськвугілля" (ч. 5 ст. 191 КК України), вчиненні умисних дій з метою зміни територіальних кордонів України, що призвело до смерті людей і інших тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України), а також в скоєнні організаційного та іншого сприяння створенню терористичної організації "ЛНР" (ч. 1 ст. 258-3 КК України). Зазначені статті не передбачають вихід підозрюваного під заставу або інші форми поручительства.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...