Відбулося: Турчинов умовив Яценюка піти у відставку - Юлія Мостова

Однак Ахметов, Коломойський і Мартиненко змусили прем'єра знову підняти голову.

Турчинов і Яценюк. Ілюстрація:antikor.com.ua

Журналістка Юлія Мостова розповіла, як секретарю Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександру Турчинову вдалося вмовити прем'єр-міністра Арсенія Яценюка піти у відставку. Про це вона написала в статті на ZN.UA з посиланням на джерела видання, інформують Патріоти України.

"Олександру Турчинову на певному етапі вдалося умовити Арсенія Яценюка написати заяву про відставку. Мовляв, у тебе ще все попереду - з відхідливим серцем українського електорату вилупилося чимало Феніксів. Падіння і злети рейтингів Тимошенко, Януковича, того ж Яценюка, а головним чином Порошенка - далеко не є вичерпним переліком доказів цього", - зазначила журналістка.

При цьому Мостова наголосила, що "Ахметов, Коломойський і Мартиненко оперативним чином внесли коректування в пасторськы настанови".

"Арсенія Петровича, який коливався, підперли з трьох сторін, а від суворого погляду Вікторії Нуланд він знову знайшов поставу штиря для касових чеків", - написала журналістка.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...