"Відійти і заткнутись" порадив Москві міністр оборони Великобританії, Міноборони РФ істерично відреагувало

Ігор Конашенков у "кращих" російських традиціях вирішив обізвати опонента "імпотентом".

Ігор Конашенков вважає, що кращий спосіб вразити опонента - це обізвати "імпотентом". Фото: РБК.

Росії слід "відійти і заткнутися", а не готувати заходи у відповідь на висилку російських дипломатів з Лондона. Про це заявив міністр оборони Британії Гевін Вільямсон, відповідаючи на питання про можливі заходи у відповідь з боку Росії, передають Патріоти України.

"Що ми робитимемо? Ми подивимося, як Росія відповість на те, що зробили ми. Те, що Росія зробила у Солсбері є абсолютно жахливим і обурливим. Ми відповіли на це. Якщо чесно, Росія має відійти і заткнутися" - сказав Вільямсон."Але якщо вони застосують кроки у відповідь, ми розглянемо різні варіанти. Поки зарано спекулювати на цій темі" - додав міністр. Відповідаючи на питання, чи вступає Британія у холодну війну з Росією Вільямсон відповів: "Її часто характеризують як прохолодну війну. Зараз, я б сказав, винятково холодно".

Офіційний представник Міністерства оборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков звинуватив у відповідь главу Міноборони Британії Гевіна Вільямсона в "інтелектуальній імпотенції" . "Риторика базарної хабалки, яка була продемонстрована сьогодні главою британського Міноборони Гевіном Вільямсоном, чудово характеризує крайню ступінь його інтелектуальної імпотенції", - заявив Конашенков, передає телеканал "Звезда".

Він обізвав звинувачення Лондона і самих обвинувачів "нікчемами". За словами Конашенкова, Великобританія давно перетворилася в світове затишне гніздо не тільки перебіжчиків, але і нібито для "всіляких контор з виробництва фейкових сенсацій".

"Тому до "фейкових звинуваченнь" Росії у всіх смертних гріхах з боку Лондона у нас давно вироблений стійкий імунітет. Що стосується хамських висловлювань британського міністра оборони на адресу Росії, то у відсутності реальних результатів службової діяльності, мабуть тільки вони одні і залишилися в арсеналі збройних сил її величності", - сказав він.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...