Відома волонтерка буде балотуватися на довиборах до Верховної Ради

Проміжні вибори в чотирьох округах (Калуш, Лохвиця, Дніпро, Чернігів) призначені на 17 липня.

Тетяна Ричкова. Фото: УНІАН.

Відомий волонтер і радник міністра оборони Тетяна Ричкова вирішила балотуватися на довиборах до Верховної Ради України, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Із самого початку в МО мені вставляли палиці в колеса. І продовжують це робити. Гальмують ухвалення важливих законів. Всі мої законопроекти: щодо забезпечення військовослужбовців, дисципліни у військах, мої соціальні проекти поки залишаються тільки на папері. З "боєм" нам вдалося впровадити електронну систему закупівель через Prozorro і заощадити державі більш ніж 2 мільярди гривень. Для нас це була велика перемога! Заради таких перемог я йду в Раду! Щоб домагатися, боротися до останнього за прийняття законів, які будуть допомагати хлопцям на передовій і звичайним людям", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

При цьому Ричкова спростувала інформацію, що з'явилася раніше, про те, що вона йде в Раду від Блоку Петра Порошенка. Волонтер сказала, що вона - самовисуванець.

Нагадаємо, проміжні вибори в чотирьох округах (Калуш, Лохвиця, Дніпро, Чернігів) призначені на 17 липня. В окрузі номер 27 міста Дніпропетровська вибори пройдуть через те, що народний депутат від цього округу Борис Філатов став мером Дніпропетровська. Обранець на окрузі 206 - Владислав Атрошенко - став главою Чернігова. Депутати Ігор Насалик і Тарас Кутовий перейшли працювати міністрами в український уряд, це означає, що пройдуть вибори в Калуші та Лохвиці.

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...