Відпочинок мелітопольських курортників закінчився стріляниною

В Акимівському районі на ґрунті неприязних відносин між жителями Запоріжжя виник конфлікт, який закінчився стріляниною. Одна людина отримала вогнепальне поранення і знаходиться в лікарні.

Кирилівка. Фото: lovileto.com.ua.

4 червня о 4.00 до чергової частини Кирилівського відділення Мелітопольського відділу Головного управління Національної поліції в Запорізькій області звернувся власник однієї з баз відпочинку на Федотовій косі і повідомив, що біля воріт бази невідомі стріляють. На місце події негайно була направлена група реагування патрульної поліції. Неподалік від місця події правоохоронці затримали водія і пасажира автомобіля «Ауді», повідомляють Патріоти України з посиланням на РІА Мелітополь.

Встановлено, що між відпочиваючими в розважальному закладі на узбережжі Азовського моря відбулася суперечка, який закінчився стріляниною. Автомобіль «Ауді» під керуванням жителя Запоріжжя 1990 року народження переслідував автомобіль «KIA Sorento» під керуванням жителя міста Запоріжжя 1984 року. В результаті почалася перестрілка. Непроникаюче вогнепальне поранення обличчя отримав пасажир автомобіля «KIA Sorento», житель Запоріжжя 1980 року народження. Потерпілого доставлено в лікарню, загрози життю немає.
Завдяки своєчасному реагуванню співробітників поліції і введенню оперативного плану "Сирена" всіх учасників події затримали. Зброю вилучено та направлено в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.
Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...