Відпочивав у "Монако": ЗМІ заскочили скандального "втікача" Оніщенка у київському ресторані (фото)

"Я в Києві. Нікуди не втікаю. Нехай втікають ті, хто заварив цю кашу" - заявив так званий "газовий король".

Олександр Оніщенко з'явився у Києві. Фото:http://strana.ua/

Нардеп від партії "Воля народу" Олександр Онищенко, якого звинувачують у створенні схеми по незаконному продажу газу і участі в ОУГ, насправді знаходиться в Києві. Про це пише видання Страна, кореспондентка якого 17 червня зустріла Оніщенка в столичному ресторані "Монако", передають Патріоти України.

"Я в Києві. Нікуди не втікаю. Нехай втікають ті, хто заварив цю кашу. Це моя перша цитата, наступна може бути фатальною для влади. Готовий стати Ходорковським в Україні. А раз є є Ходорковський, значить, є і свій Путін", - заявив нардеп.

У той же час нардеп від БПП Сергій Лещенко написав, що Оніщенко повернувся в Україну після закриття сесії парламенту.

"Оніщенко вернуся до Києва в п'ятницю після закриття сесії парламенту. Примітивізм трюку вражає - поки Верховна Рада перебуває на канікулах, Оніщенко буде сипати фразами "я нікуди не втікав" і "я не винен". Тому що ніхто не може затримати депутата до позбавлення імунітету" , - написав Лещенко.

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...

"Попри зв'язки з Кремлем": Червоний Хрест відмовився призупиняти членство російського відділення

вівторок, 30 квітень 2024, 11:28

Міжнародний рух Червоного Хреста вирішив не призупиняти членство російського Червоного Хреста, попри потенційні порушення правил нейтралітету. Про це повідомляє The Gardian із посиланням на розслідування міжнародних ЗМІ, передають Патріоти України. За...